ShowDem Dancing

Referenssit

”ShowDem Dancingin vuosikymmensikermä oli vaikuttava ohjelmanumero asiakkaamme tapahtumassa. Jälleen kerran esitykseen oli osattu tuoda oikeanlaisia teemoja ja asioita palaverissa käydyn keskustelun pohjalta. Esitys oli monipuolinen ja tilaa käytettiin kokonaisuudessaan upeasti hyödyksi. Yhteistyö teidän kanssanne on aina yhtä vaivatonta ja mukavaa, joten kiitos jälleen!”

Henna Koivula, talo eventsin tapahtumatuottaja, it-yrityksen iltajuhla 3/2024

Yleisimmät sanat pöytäseurueessamme taisivat olla OHO ja TOSI HIENOSTI! Show’sta löytyi seurattavaa kaikille. Kokonaisuus oli kivasti koostettu ja eteni onnistuneesti lempeästä iloiseen ja melankoliseen. Viihdyttävä esitys, jota jaksoi hyvin seurata sävelmien ja asujen vaihtuessa hienosti teemasta toiseen!”

the classics of movies -teoksen katsoja, jhl Ry:n iltatilaisuus 12/2023

”Eri vuosikymmenien elokuvaklassikoita yhdistelevä teos sai vieraat hihkumaan innosta aina, kun he keksivät mistä elokuvasta on kyse. Monipuolinen teos sopi myös täydellisesti juhlatilana toimineeseen vanhaan elokuvateatteriin.”

yelena korhonen, talo eventsin tapahtumatuottaja, jhl ry:n iltatilaisuus 12/2023

”ShowDem Dancing ylitti asiakkaamme odotukset. Yhteisessä palaverissa he kuuntelivat tarkasti asiakkaamme toiveet sekä poimivat esitykseen hyvin heidän historiastaan oleelliset seikat. Myös yleisellä tasolla oli löydetty hyvin vuosikymmenien henki ja taidokas koreografia, upeat esiintymisasut ja mahtavat musiikkikappaleet kruunasivat koko esityksen.”

yelena korhonen, talo eventsin tapahtumatuottaja, tampereen kaupunkikonsernin vakuutuskassan 100-vuotisjuhla 10/2023

”Palaute Finlan juhlan show’sta oli erinomaista. Juhlavieraat kokivat, että tämä oli virkistävä ja erilainen tapa muistella, mitä kaikkea 50 vuodessa on ehtinyt tapahtua. Lämmin kiitos, olette ilo!”

Anu Pekki, Finla työterveyden toimitusjohtaja

”Esitys oli huippu ja viimeistä yksityiskohtaa myöden hiottu kokonaisuus. Esityksessä tuotiin esille kaikki yrityksen merkittävimmät muutokset eri vuosikymmeniltä. Nokkelat ja teemaan sopivat spiikit tanssien välissä tekivät esityksestä entistä henkilökohtaisemman ja vaikuttavamman. Esiintymisasut oli myös suunniteltu tarinaan ja biiseihin sopiviksi.”

henna koivula, talo eventsin tapahtumatuottaja, finla työterveyden 50. vuotisjuhla 5/2023

”ShowDem esiintyi suuren maailman meiningillä, näyttävästi ja älyttömän taitavasti! Vieraat olivat haltioissaan, kun tanssinumero alkoi yllätyksenä. Oli siinä helppoa juhlien järjestäjänä vastaanottaa kehuja hyvästä ohjelmanumerosta, kun taso oli timanttia! Kaikki meni nappiin epätavallisemman muotoisesta esiintymistilasta huolimatta. Kiitos vielä tuhannesti!”

30 v. syntymäpäiväsankari, Yksityistilaisuus 12/2023

”ShowDem Dancing loihti meille Eloon lumoavaa tunnelmaa Kauppakeskus Elon Lumoava Joulun avaus- tapahtumassa. Esitys oli uniikki ja juuri meidän tarpeisiin ja tilankäyttöön räätälöity. Yhteistyömme sujui hienosti ja tanssijat olivat todella oma-aloitteisia käytännön asioiden ja muiden sidosryhmien kanssa kommunikoimisessa. Esitys oli laadukasta tanssia, josta välittyi ammattitaito ja tunnelma! Suosittelemme heitä lämmöllä esiintymään muihin tapahtumiin, teemasta riippumatta!”

Elisa Tarkiainen, Kauppakeskus Elon markkinointikoordinaattori 11/2021

”ShowDem Dancingin harmoninen esitys ”Rakkaustanssi” sopi hienosti Tampereen Häämessujen avajaisiin. Esitys viritti yleisön messupäivään ja oli hieno startti koko tapahtumapäivälle.”

Fanny Juvonen, Ohjelmatuottaja, Tampereen Messut Oy 2/2023

”Tässä tekee mieli tanssia itsekin! Jotain tällaista tanssia minäkin haluaisin osata.”

Katsoja, Malmin Nova, Helsinki 10/2020

”Yhteistyömme ShowDem Dancingin kanssa on aina sujunut mutkattomasti ja keikat hoidettu sovitusti. Tytöt ovat positiivisia ja valovoimaisia esiintyjiä, joiden esitykset ovat tuoneet tapahtumiimme sykähdyttäviä ja unohtumattomia hetkiä. Esitysten ilo on tarttunut myös asiakkaisiimme ja palaute on aina ollut pelkästään positiivista.”

VeraVia Finland Tapahtumatuottajat 12/2020

© 2024 ShowDem Dancing

Theme by Anders Norén