ShowDem Dancing

Referenssit

”ShowDem esiintyi suuren maailman meiningillä, näyttävästi ja älyttömän taitavasti! Vieraat olivat haltioissaan, kun tanssinumero alkoi yllätyksenä. Oli siinä helppoa juhlien järjestäjänä vastaanottaa kehuja hyvästä ohjelmanumerosta, kun taso oli timanttia! Kaikki meni nappiin epätavallisemman muotoisesta esiintymistilasta huolimatta. Kiitos vielä tuhannesti!”

30 v. syntymäpäiväsankari, Yksityistilaisuus

”ShowDem Dancing loihti meille Eloon lumoavaa tunnelmaa Kauppakeskus Elon Lumoava Joulun avaus- tapahtumassa. Esitys oli uniikki ja juuri meidän tarpeisiin ja tilankäyttöön räätälöity. Yhteistyömme sujui hienosti ja tanssijat olivat todella oma-aloitteisia käytännön asioiden ja muiden sidosryhmien kanssa kommunikoimisessa. Esitys oli laadukasta tanssia, josta välittyi ammattitaito ja tunnelma! Suosittelemme heitä lämmöllä esiintymään muihin tapahtumiin, teemasta riippumatta!”

Elisa Tarkiainen, Kauppakeskus Elon markkinointikoordinaattori

”ShowDem Dancingin harmoninen esitys ”Rakkaustanssi” sopi hienosti Tampereen Häämessujen avajaisiin. Esitys viritti yleisön messupäivään ja oli hieno startti koko tapahtumapäivälle.”

Fanny Juvonen, Ohjelmatuottaja, Tampereen Messut Oy

”Tässä tekee mieli tanssia itsekin! Jotain tällaista tanssia minäkin haluaisin osata.”

Katsoja, Malmin Nova, Helsinki

”Yhteistyömme ShowDem Dancingin kanssa on aina sujunut mutkattomasti ja keikat hoidettu sovitusti. Tytöt ovat positiivisia ja valovoimaisia esiintyjiä, joiden esitykset ovat tuoneet tapahtumiimme sykähdyttäviä ja unohtumattomia hetkiä. Esitysten ilo on tarttunut myös asiakkaisiimme ja palaute on aina ollut pelkästään positiivista.”

VeraVia Finland Tapahtumatuottajat

© 2024 ShowDem Dancing

Theme by Anders Norén