ShowDem Dancing

Meistä

ShowDem Dancing on 12 kokeneesta tanssijasta ja esiintymisen ammattilaisesta koostuva tapahtumatanssiryhmä. Esiinnymme ympäri vuoden erilaisissa tapahtumissa, produktioissa, yksityistilaisuuksissa ja messuilla – you name it! ShowDem Dancing on perustettu helmikuussa 2020, ja meillä on takana jo mieletön määrä tanssittuja esitysnumeroita mitä mahtavimmissa tapahtumissa. Kaikista keikkakokemuksistamme ja tulevista keikoista pääset lukemaan täältä!

ShowDem on Suomen monipuolisin tanssiryhmä – valmiiseen esitysrepertuaariimme kuuluu show-, jazz-, lyrical/contemporary-, broadway-, street- ja commercial dance -numeroita sekä näiden innovatiivisia kombinaatioita. Osa koreografioistamme on saanut vaikutteita myös esimerkiksi baletista ja latinalaistansseista! Tilaajan toiveesta räätälöimme myös tiettyyn tapahtumaan nimikoituja tanssiesityksiä, tai vaihtoehtoisesti voimme ehdottaa tapahtumaan erinomaisesti sopivia valmiita numeroita tai niiden yhdistelmiä. Esitysten lisäksi tarjoamme myös tanssitunteja esimerkiksi polttareiden tai muiden juhlien ohjelmaksi, tai vain tanssin iloksi!

Perustimme ShowDem Dancingin, koska halusimme alkaa määrätietoisesti viemään tanssin elämyksiä perinteisten tanssisalien ulkopuolelle. Tanssi on liian upeaa ja tunteita herättävää jäädäkseen neljän seinän sisälle – näytetään siis kaikille tanssia, show them dancing! Olemmekin päässeet työskentelemään aivan mahtavien tapahtumatoimijoiden kanssa ympäri Suomen.

© 2023 ShowDem Dancing

Theme by Anders Norén