ShowDem Dancing

Meistä

ShowDem Dancing on Suomen monipuolisin ja ainutlaatuisin tapahtumatanssiproduktio. Missiomme on tehdä esityksistä elämyksiä – me emme ainoastaan tanssi, vaan luomme jokaisesta tanssiteoksesta ikimuistoisen kokemuksen! Tanssiteoksemme ovat täysin uniikkeja, räätälöityjä kokonaisuuksia, jotka kertovat aina tapahtuman, yrityksen, juhlijan tai muun asiakkaan tarinaa tanssin keinoin. Meille ”tavallista” tanssiesitystä ei ole olemassakaan!

Esiinnymme ympäri vuoden erilaisissa yritystapahtumissa, konferensseissa, taideproduktioissa, häissä, messuilla, syntymäpäiväjuhlissa, vuosipäivillä – you name it! ShowDem Dancing on perustettu helmikuussa 2020, ja meillä on takana jo reilusti yli 200 tanssittua esitysnumeroa mitä mahtavimmissa tapahtumissa. Kaikista keikkakokemuksistamme ja tulevista keikoista pääset lukemaan täältä!

ShowDem Dancing koostuu 11:a esiintymisen ja tanssin ammattilaisesta. Esitysrepertuaarimme koostuu esimerkiksi show-, jazz-, lyrical/contemporary-, broadway-, street- ja commercial dance -lajeista sekä näiden innovatiivisista kombinaatioista. Osa koreografioistamme on saanut vaikutteita myös esimerkiksi baletista ja latinalaistansseista. Meille tanssilajit eivät ole rajattuja kokonaisuuksia, vaan jokainen tanssiteoksemme rikkoo näyttävästi traditionaalisia tanssilajien rajoja. Tämän vuoksi olemmekin Suomen monipuolisin tapahtumatanssiproduktio, sillä tanssijamme ja koreografimme taitavat saumattomasti niin monia eri tanssilajeja ikimuistoisten kokonaisuuksien aikaansaamiseksi.

Haluatko ehdottaa meille jotakin erikoista tai kysyä, voisiko joku hieman hullumpikin idea olla mahdollista toteuttaa? TEE SE! ShowDem Dancing on paitsi tanssiproduktio, myös melkoinen ideahautomo – emme ole vielä koskaan törmänneet toiveeseen, jota emme osaisi täyttää asiakkaan toivomalla tavalla. Tanssiteosten lisäksi meiltä voit tiedustella myös tanssitunteja esimerkiksi polttareiden tai muiden juhlien ohjelmaksi, tai vain tanssin iloksi!

Perustimme ShowDem Dancingin, koska halusimme alkaa määrätietoisesti viemään tanssin elämyksiä perinteisten tanssisalien ulkopuolelle. Tanssi on liian upeaa ja tunteita herättävää jäädäkseen neljän seinän sisälle – näytetään siis kaikille tanssia, show them dancing! Olemmekin päässeet työskentelemään aivan mielettömien tapahtuma-alan ammattilaisten kanssa ympäri Suomen.

© 2024 ShowDem Dancing

Theme by Anders Norén