ShowDem Dancing

Palvelut & hinnasto

Esitykset

Tarjoamme monipuolisia tanssiesityksiä show-, jazz-, lyrical/contemporary-, broadway-, street- ja commercial dance -tanssilajeissa. Räätälöimme mielellämme juuri sinun tapahtumaasi suunnitellun koreografian, tai suosittelemme jotain tietynlaista valmiista valikoimastamme.

Esitystemme hinnat koostuvat monesta eri tekijästä. Hintaan vaikuttaa esitysten lukumäärä, esitysten ajankohta, esitysten tyylilajit, tilaajan mahdolliset erityistoiveet sekä tapahtumapaikan sijainti ja esitysalueen olosuhteet. Tiedustelethan hintatarjouksemme aina erikseen omaa tapahtumaasi koskien!

Ota meihin yhteyttä ja kuvaile omasta tapahtumastasi seuraavat asiat:

  • Missä ja milloin tapahtumasi järjestetään? Matkakulut veloitamme Pirkanmaan ulkopuolisista tapahtumista.
  • Paljonko haluaisit tapahtumaasi tanssia – yhden vai useamman esityksen, ja millaisilla väliajoilla?
  • Onko sinulla erityistoiveita tanssilajin tai esitysten tyylien suhteen? Me ShowDemilla räätälöimme esityksiä erilaisten tapahtumateemojen mukaan, tai vaihtoehtoisesti voimme ehdottaa tilaajalle jotain sopivaa esitystä valmiista repertuaaristamme.
  • Toteutuvatko tanssiesitykset tapahtumassasi lavalla, lattia-alueella vai ulkona? Ilmoitathan saatavilla olevan esitysalueen koon (m x m), alustan (esim. kivetys, laatta tms.) sekä mahdolliset korkeusrajoitteet.
  • Onko tapahtumassasi äänentoistolaitteisto?

Yhdessä löydämme varmasti juuri sinun tapahtumaasi sopivan tanssikokonaisuuden!

Tanssitunnit

Toteutamme myös tanssitunteja esimerkiksi syntymäpäiväjuhlille, polttareihin ja muihin tilaisuuksiin. Synttäreillä saatetaan haluta opetella esimerkiksi baletin tai shufflen perusteita, ja polttareissa suosittuja ovat esim. musiikkivideoteemaiset commercial dance-koreografiat hauskanpidon hengessä. Voit toivoa tyylilajia ja tunnin kestoa meiltä täysin tilaisuuden mukaan.

Tuntia varten tarjoamme tanssisalin sekä tanssitunnin koreografioineen ja musiikkeineen. Tanssituntien hinta on alkaen 70€/60min + alv.

© 2023 ShowDem Dancing

Theme by Anders Norén