ShowDem Dancing

Palvelut & hinnasto

Show-kokonaisuudet

ShowDem Dancingin missiona on tehdä esityksistä elämyksiä – me emme ainoastaan tanssi, vaan luomme jokaisesta tanssiteoksesta ikimuistoisen kokemuksen! Tanssiteoksemme ovat täysin uniikkeja, räätälöityjä kokonaisuuksia, jotka kertovat aina tapahtuman, yrityksen, juhlijan tai muun asiakkaan tarinaa tanssin keinoin. Meille ”tavallista” tanssiesitystä ei ole olemassakaan!

Esitystemme hinnat koostuvat monesta eri tekijästä. Hintaan vaikuttavat erityisesti esitystila, toivomanne show’n luonne ja laajuus sekä show’n toivottu ajankohta. Annamme jokaisesta show-tiedustelusta yksilöllisen tarjouksen tapahtumakohtaisesti, kun olemme ensin jutelleet kanssasi siitä, miten toteutetaan teille parhain mahdollinen kokonaisuus!

Esityksemme voivat olla kestoltaan lähes mitä tahansa kolmen ja 30 minuutin väliltä. Luomme jokaisen esityksen audion täysin itse, jolloin audioraita voi koostua puhtaasti esitysmusiikista tai vaihtoehtoisesti sisältää spiikkauksia/voiceovereita johdattamaan esityksen tarinaa. Tarinallisia spiikkejä meillä on ollut esimerkiksi tanssin vuosikymmensikermissä Tuulensuun Palatsissa toukokuussa ja lokakuussa 2023. Esityksen kestoon ja tarinallisuuteen liittyen annamme aina mielellämme teemaanne parhaimmin sopivat ehdotukset!

Tapahtuma-ammattilaisina osaamme sopeutua lähes lavaan kuin lavaan, jolloin sovitamme esityksen luonteen ja tanssijoiden lukumäärän aina esitystilaan sopivaksi. Parhaimmillaan show’mme ovat täysikokoisella esityslavalla (vähintään noin 6m x 5m), mutta pienemmilläkin esitysalueilla toteutamme ammattitaitoisen upeita kokonaisuuksia, kuten vaikkapa yksityistilaisuudessa Tampereen Teerenpelissä. Esiinnymme myös ulkotiloissa! Ulkotilaelämyksiä olemme toteuttaneet esimerkiksi Tallipihalla sekä halloween-teemassa Kauhujen Kangasala -tapahtumassa Kangasalan Kirkkoharjulla.

Haluatko ehdottaa meille jotakin erikoista tai kysyä, voisiko joku hieman hullumpikin idea olla mahdollista toteuttaa? TEE SE! ShowDem Dancing on paitsi tanssiproduktio, myös melkoinen ideahautomo – emme ole vielä koskaan törmänneet toiveeseen, jota emme osaisi täyttää asiakkaan toivomalla tavalla!

Tanssin opetus

Toteutamme myös tanssin opetusta ja osallistavia tanssiworkshopeja kaikenlaisiin tilaisuuksiin! Synttäreillä saatetaan haluta opetella esimerkiksi baletin tai shufflen perusteita, ja polttareissa suosittuja ovat esim. MTV-teemaiset commercial dance -koreografiat hauskanpidon hengessä. Myös sinun työporukkasi seuraava tyhy-päivä voi näyttää tältä! Voit toivoa tyylilajia ja opetuksen kestoa meiltä täysin tilaisuuden mukaan.

© 2024 ShowDem Dancing

Theme by Anders Norén